مشاوره حقوقی رایگان - قوانین آپارتمان

با سلام و خسته نباشید. در یک مجتمع مسکونی 6 واحده هستیم ، واحد چند بار خرید و فروش شده حالا متوجه شدیم انباری مربوط به این واحد یک سند جدا واسش صادر شده واسه واحد و آپارتمان یک سند تک برگی جدا و انباری را به شخص دیگری فروخته شده که مالک واحد در این مجتمع نیست و انباری را تبدیل به آرایشگاه زنانه کرده حال ما شش واحد چگونه میتوانیم تقاضای ابطال سند انباری کنیم ؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اصلا چنین چیزی امکان ندارد و خلاف قانون است چون در یک مجتمع ، نمی توان انباری و پارکینگ را ، به افراد خارج از مجتمع انتقال داد . یا یک واحد ، انباری و پارکینگ نداشته باشد و یک واحد دو انباری داشته باشد
و صدور سند جداگانه ، برای انباری ها خلاف قانون است مگر مگر..
بهتر است شما به شهرداری مراجعه کنید و درخواست بررسی صورت مجلس تفکیکی اپارتمان را بدهید تا موضوع مشخص بشود
تماس بگیرید تا
موفق باشید