مشاوره حقوقی رایگان - حق دفاع شاکی در مقابل درخواست واخواهی محکوم

حدود سه ماه پیش با خودرو در حال رانندگی بودم که خودرو دیگری از مسیر فرعی با بنده تصادف کرد و به سرعت متواری شد, بنده از پلاک آن خودرو و صحنه تصادف عکس و فیلم گرفتم و پس از شکایت و گذراندن حدود دوماه کار دادرسی و هزینه کارشناسی زیاد, در شورای حل اختلاف در تاریخ97/7/26 رای به محکومیت طرف صادر و به بنده ابلاغ شد,املا دیروز در تاریخ 97/08/6 پیامی به بنده مبنی بر اینکه طرف محکوم اقدام به درخواست واخواهی پرونده کرده است ابلاغ شد.
لذا بنده از شما درخواست دارم با توجه به اینکه تعداد زیادی مدرک علیه ایشان دارم و اینکه دادگاه آن شخص را محکوم نموده و رای قطعی به نفع بنده صادر شده, بنده را راهنمایی نموده و از حق و حقوقی که دارم من را با خبر کنید. بسیار ممنونم از عوامل این سایت بسیار خوب

پاسخ ها :

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

درصورتیکه رای به صورت غیابی صادر شده باشد امکان واخواهی محکوم علیه (طرف مقابل شما) وجود دارد. جلسه واخواهی تشکیل خواهد شد و شما می توانید اسناد و مدارک خود را مجددا ارائه دهید.