مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

سلام بنده قراردادم برج 6 سال جاری به اتمام رسید طبق هماهنگی با مالک و مصوبه کرونا دولت تا این لحظه سر وقت کرایه را با 25 درصد افزایش واریز نمودم. امروز ابلاغ آمد جهت تخلیه ظرف سه روز بنده با مکافات جا پیدا کردم و می‌خواهم جابجا شوم اگر ظرف سه روز انجام بدهم باید کلید رو تحویل شورای حل اختلاف بدهم؟ ودیعه بنده رو ریختن به حساب دادگستری
تکلیف بنده چیست؟ موجر می‌تواند علاوه بر کرایه ای که طبق مصوبه رعایت کردم و واریز کردم براشون خسارت دیگه ای طلب کنن چون مدعی هستند که 6 ماه اضافه نشستین هرچند کرایه رو با 25 درصد افزایش ریختم
لطفا راهنمایی کنید که چه کاری الان انجام بدهم

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

به شعبه مراجعه نموده و پس از تخلیه ملک ، کلید منزل را تحویل دادورز اجرا دهید و در خصوص استرداد مبلغ ودیعه از اجرای احکام اقدام نمایید . و در صورت مطالبه اجاره بهای شش ماهه ، به فیش های واریزی خود استناد نمایید .

مرتضی خداشناس رودسری

جناب آقای مرتضی خداشناس رودسری :

اگر تا سه روز نميتونيد جابجا بشين بريد شورا و مهلت بخوايد حتما موافقت ميكنن
طبق رويه جاري اگر كرايه سر وقت با همون افزايش اعلام شده پرداخت بشه نبايد دستور تخليه صادر بشه شايد موجرتون از پرداختها اطلاع نداره و به شورا اعلام كرده اجاره پرداخت نكرديد بهتره از شورا پيگيري كنيد حضوري