مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اجاره ماشین آلات

سلام، به یه شرکت ماشین آلات اجاره (یه دستگاه بچینگ تولید بتن ) دادم ، قرارداد هم دارم
1- الان میگن مدیرپروژه اشتباه کرده قرارداد بسته- (آیا در دادگاه قابل قبول هست؟)
2- میگن ما اصلا نیاز نداشتیم ، هیچ شماره ای از من نداشتن که بگن بیا دستگاه ببر 15 ماه اونجا بوده و حتی یک ماه هم پرداخت نکردن باید چه کنم ؟(آیا در دادگاه قابل قبول هست؟)
3- مدیر پروژه دیگه تو اون شرکت نیست که برعلیه اون اقامه دعوا کنم
4- هزینه این دعوا برای من چقد میشه؟

پاسخ ها :

محمد دشتبانی روزبهانی

جناب آقای محمد دشتبانی روزبهانی:

شما توما علیه شرکت و اون فرد شکایت کنید دادگاه رسیدگی کرده و حکم به محکومیت یکی از آنها خواهد داد

یک وکیل :

شما ميبايست طرح دعواي حقوقي نماييد