مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اجاره ماشین آلات

سلام، به یه شرکت ماشین آلات اجاره (یه دستگاه بچینگ تولید بتن ) دادم ، قرارداد هم دارم
1- الان میگن مدیرپروژه اشتباه کرده قرارداد بسته
2- میگن ما اصلا نیاز نداشتیم ، هیچ شماره ای از من نداشتن که بگن بیا دستگاه ببر

15 ماه اونجا بوده و حتی یک ماه هم پرداخت نکردن

باید چه کنم ؟

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

باسلام با توجه به قرارداد علیه شرکت ومدیر پروژه طرح دعوی مطالبه کن

یک وکیل

با سلام،با توجه به اینکه قرارداد دارید دادخواست الزام به پرداخت اجاره ماهیانه با کلیه خسارات وارده را علیه شرکت و امضاکننده قرارداد طرح نمایید.