مشاوره حقوقی رایگان - جبهه

با سلام و احترام
پدرم از طرف ستاد مردمی امام جمعه به جبهه اعزام شده اند و تمامی نامه ها مربوط به ستاد نیروهای مردمی است با توجه به نامه ها به سپاه استان مراجعه می کنیم پاسخگو نیستن و می گویند شما باید از استانداری پیگیری کنید و حالا ایشان بصورت داوطلبانه و با کامیون به جبهه اعزام می شدند حال باید به کدام نهاد مراجعه کنیم استانداری ، ستاد نماز جمعه یا سپاه؟
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برعلیه این نهادها در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید مشخص میشود