مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیج اینستاگرام

با سلام برای شکایت از یک پیج اینستاگرام که کلاهبرداری کرده است آیا می توان غیرحضوری شکایت کرد یا اگر یک وکیل به جای خودم شکایت کند هزینهش چقدر میشه
و یه سوال دیگه در صفحه شکایت پلیس فتا استان و شهر پرسیده می شود برای ثبت شکایت ، باید شهر خودم را بزنم یا پیج را و اگر پیج مربوط به شهرستان دیگری باشد یا مطمین نباشم کجا هستند باید چکار کرد ؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توانید تمامی سوالات خود را از طریق پلیس فتا سوال کنید و شکایت خود را از این پیج کلاهبرداری اعلام نمایید.در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید موفق باشید