مشاوره حقوقی رایگان - کارگری و کارفرمایی

با سلام طبق ماده 180 قانون کار شکایت کردم از مدیر عامل شرکت بازپرسی برام منع تحت تعقیب صادر کرده گفت تاخیر به علت دستور موقت دیوان عدالت بوده که کارفرما گرفته در صورتی که دیوان رای وزارت کار تایید کرده و از دستور موقت رفع اثر کرده که مدیر عامل بعد از رای دیوان به تجدید نظر هم دادخواست داد که بازم محکوم شد الان 18 ماه از رای نهایی دیوان و تجدید نظر و از دستور موقت رفع اثر شده قبل از شکایت طبق ماده 180 قانون کار بازم براش اظهارنامه فرستادم که بیاد طلب من پرداخت کنه. به منع تحت تعقیب اعتراض کردم ایا به نتیجه میرسم.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

حکم تاییدشده اداره کار توسط اجرای احکام دادگاه اجرا میشه.
اگر مبلغ تعیین نشده با راهنمایی اداره کار، اقدام جدید بفرمایید