مشاوره حقوقی رایگان - خانواده مهریه

عرض سلام
در دی 95 سی میلیون تومان وام به نام خانمم گرفتم که با آن یک مغازه رهنی به مبلغ 36 میلیون تومان به نام خودم اجاره کردم در اسفند 95 خانمم مهریه اش رو اجرا می گذارد در تیر ماه 96 من قرارداد مغازه رو به به دلیل مشکلات مالی و اینکه اقساط وام رو من پرداخت میکنم به نام خواهرم تغییر دادم با همان شرایط قبلی. در شهریور 96 همسرم حکم توقیف رهن مغازه رو میگیرد سپس به دلیل تغییر قرارداد شکایت کیفری فرار از دین می کند. که بعد از یک سال حکم تعزیری برای من صادر می شود حال باتوجه به همان حکم کیفری درخواست مبلغ رهن مغازه ( شکایت حقوقی ) می کند در شکایت حقوقی با آوردن شهود ادعای نداشتن تمکن مالی و درآمد و پرداختن هزینه زندگی توسط خانواده اش ، درخواست اعسار از هزینه دادرسی را داده است
با عنایت به اینکه اقساط ماهانه وام 30 میلیونی خانمم را به طور کامل من پرداخت کرده ام ( اسناد موجود است ) و توجه اینکه من فقط یک بدهی آن هم مهریه به همسرم بدهکار هستم و اعسار من از پرداخت مهریه در دادگاه پذیرفته شده میتوانم با ارایه این اسناد ، رد شکایت رو از دادگاه را بخواهم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اقدامات انجام گرفته همسرتان که از ابتدا یه سوال مطرح شده است و طرح شکایت فرار از ادای دین کاملاً قانونی است اما اگر شما اقساط وامی را پرداخت کرده اید که به نام همسرتان است شما میتوانید بعد از تسویه بدهی نسبت به دریافت حق خود اقدام نمایید و دادخواست طرح کنید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید