مشاوره حقوقی رایگان - چطور میشود از درگیری شکایت کرد و چقدر زمان میبرد

سلام من یه روز درگیر میشم تو درگیری دستم میشکن انگشت5 بعد جراحی کرد پین گذاشتن طرفم میگه کاری نمیوتنید بکنید هرکاری میکنید انحام بده میخواستم ببینم باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی ومعرفی به پزشکی قانونی درصد صدمات شما مشخص وقابل پیگیری خواهد بود