مشاوره حقوقی رایگان - خروج زوجه از منزل بدون اجازه

باسلام: بیش از دوسال از خروج همسرم بدون اجازه از منزل میگذره و تاکنون برنگشته است ایا بنده میتوانم اقدام به طلاق بکنم و یا ازدواج مجدد بکنم؟ ممنونم از راهنمایی

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
مرد میتواند باپرداخت حقوقات مالی زن بدون نیاز به دلیل همسرش را طلاق دهد و ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین زوجه امکانپذیر بوده و در صورت ازدواج بدون نشوز زن ،حق طلاق برای زوجه بوجود می آید.