مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

سلام پدر من 88سالشه و دچار فراموشی شده برادری دارم معتاد به شیشه پدر من یک مغازه و یک خانه دارد که برادر من مغازه ایشان را اجاره داده و مبلغ 65 میلیون پول پیش و ماهی 3500هزار تومان میگیرد چون پدر من شما هر چی جلوش بزاری امضا میکند سواد هم ندارد به پدرم میگم مغازه رو اجاره دادی میگه نمیدونم یادم نیست من فقط بخاطر 65 ملیون که سر سال باید پدر من پرداخت کند که نه پولی گرفته و ندارد که بدهد پدرم را برده و امضا کرده ن پولی بحال پدرم واریز شده نه اجاره حالا باید به کجا مراجعه کنم ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا محجوریت پدرتان را درخواست نمایید و ثابت نمایید که از چند سال قبل محجور بوده تا حکم محجوریت صادر بشود