مشاوره حقوقی رایگان - جنبه عمومی جرم قتل

با سلام.
اگر زنی شوهردار برای دفاع از خود در برابر متجاوز، اون شخص رو با چاقو بزند و طرف بمیرد ولی اون ضربه باعث مرگ نشده باشد، حکم زن چیه؟ در صورتی که از خانواده مقتول رضایت هم میگیرد، مجازات جنبه‌ی عمومی دارد؟ اگر دارد، مدت آن چقدر هست؟ اگر همون زن برای جنبه‌ی عمومی جرم به زندان برود و در زندان بفهمند که باردار هست، حکم چیست؟ آزاد میشود یا نه؟

برای شناسایی تار موی قاتل و این که بفهمند مقتول چطور مرده، چه مدت طول میکشد؟ آیا قوانین حال حاضر کشور با دهه‌ی شصت فرق دارد؟
ممنون میشم با جزئیات توضیح بدید. من نویسنده هستم و این مطالب رو برای رمان میخواهم.
با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام سوال خیلی کلی هست و جواب آن هم طئلانی که در این جا امکان پاسخگویی نمی باشد