مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت همسر با استناد به اسکرین شات

سلام، خسته نباشید. خانوم بنده اینستاگرام من رو هک کردند و از پیام های من به دخترهایی که در دایرکت اینستاگرام بهشون گفته بودم بیا دوست بشویم و آن ها جوابشان منفی بوده اسکرین شات گرفته. آیا میتواند بر علیه من شکایت کند؟ (خیلی برای من مهم هست). ناگفته نماند من پیج اینستاگرام رو دیلیت اکانت زدم.
تمام وسایلاش رو جمع کرده و با رضایت خودش از خانه من رفته. ازش رسید دارم که نوشته با رضایت خودم میروم. چند بار پیام دادم برگرد بیا خونه. آیا نفقه به او تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما باید از طریق ارسال اظهارنه الزام به تمکین او را بخواهید اگر برنگشت دادخواست الزام به تمکین بدهید