مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین کشاورزی

سلام. ما از سال 87 تاکنون طبق یک تقسیم نامه سهم کشاورزی خود را کشت میکردیم که امسال یکی از وراث عموم که این تقسیم نامه به دست خط خودش نیز میباشد و پدرش نیز فوت کرده درخواست ابطال تقسیم نامه رو داده به خاطر اینکه برادرش و خواهرش امضا نکردن و فقط امضای خودش و پدر بنده و دوتا از عمه هایم و عمووم که همگی جز وراث هستن در تقسیم نامه میباشد. و درخواست تقسیم ترکه و مزایده داده. زمین حدود 14 هکتار و این پسرعموم و خواهرش و برادرش یک هکتار سهم دارن. دادگاه اول که رفتیم
فعلا قاضی رای به غیر اعتبار ان داده
سوال من این است اول اینکه اگه تقسیم نامه ابطال شود به ما ابلاغ میشود. و دوم اینکه ما تا الان طبق همون تقسیم نامه حد و حدود زمینمان
مشخص بود و کشت میکردیم
سهم ما از 14 هکتار 10 هکتار میباشد
از این به بعد حد و حدود زمینمان فعلا با غیر اعتبار شدن تقسیم نامه مشخص نیس چگونه باید کشت کنیم
ایا فعلا چون رای نهایی برای ابطال تقسیم نامه به ما ابلاغ شده
میتوانینم همچنان مثل سال های گذشته همان جایی که در تقسیم نامه برای ما معین شدده کشت کنیم یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. تقسیم نامه برای اینکه قانونی و معتبر باشد باید حتما به امضا همه همه وراث برسد و اگر یکی از وراث امضا نکند می تواند درخواست ابطال تقسیم نامه را
بدهد و دادگاه کارشناس رسمی ، تعیین می کند تا تقسیم ترکه طبق قواعد ارث ، انجام شود . و اینکه تا حالا ، بعضی از وراث ، مقدار کمتر و بعضی مقدار بیشتر زمین در تصرف داشته باشند تاثیری در تقسیم اموال ندارد