مشاوره حقوقی رایگان - حق خرید در خانه شراکتی

سلام. اگر خانمی که 2 دانگ از خانه اش به صورت وکالت بلاعزل و برگه قرارداد املاک به نامش است ، و سند شش دانگ خانه به نام شوهرش است در صورت طلاق، آیا بعد از طلاق حق خرید خانه را از آقا دارد؟ ( لازم به ذکره که آقا دو دانگ از سند را به نام همسر دوم خود کرده است )
این خانم با پول به ارث رسیده از پدر خود به خاطر خانه دار شدن مجبور با شراکت با این آقا شد و حقش در زندگی فراوان خورده شد. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید چگونه می تواند در صورت طلاق خانه را از دست ندهد و چهار دانگ مابقی را از او بخرد. ممنونم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر آقا اقدام به فروش سهم خود از ملک به دیگری کند ،زن میتواند از حق شفعه استفاده کند و سهم آقا را خریداری کند.
درغیراینصورت اگر دادخواست الزام به فروش مال مشاعی به دادگاه حقوقی تقدیم کنند ،میتوانند پس از طی تشریفات قانونی و کارشناسی ، سهم آقا را به قیمت کارشناسی خریداری کرده و مالک ششدانگ آن شوند .
موفق باشید