مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

سلام. پدر بنده سالهای قبل زمینی را در
یک برگه بین چهاربرادر خود تقسیم کرده و سهم خود هم جزء همان تقسیم کرده ولی حرفی از بخشش و یا فروش نبوده حالا که پدر بنده فوت نموداندما تقاضای سهم خود که پدرم در آن برگه تقسیم کرده شده ایم و عموهایم میگویند پدرت بخشیده میخواستم بدانم با این که در آن کاغذ حرفی از بخشش نبوده ما میتوانیم تقاضای سهم ارث نماییم.
درضمن پدربزرگم قبل از پدرم فوت نموده و این تقسیم برای مشاجره ای بوده که عموهایم داشته اند. درکل منظور این کارایشان پایان یافتن دعوای آنها بوده و سهم خودهم برای کشت در اختیار آنها قرار داده نه فروش نه بخشش..و آیا ما میتوانیم حق اجاره کشتی که آنها سالها در آن انجام داداند را طلب کنیم..باتشکر

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام باید تقسیم نامه را دید وبرای جواب سوال توضیحات بیشتری نیاز می باشد حضورا

یک وکیل

تقسیم نامه و کلیه مدارک شما باید به صورت بررسی شود. با وکیل تماس بگیرید