مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه و رای داور

با سلام
اظهارنامه فسخ به علت عدم پرداخت مابقی ثمن به خریدار ارسال شده است. داوری رای به تایید فسخ داده است. در مبایعه نامه مقرر شده بود در تاریخ معین بقیه ثمن معامله پرداخت و وکالت بلاعزل به همراه ملک (خانه) تحویل خریدار گردد. در مبایعه نامه شرط فسخ و ضرر و زیان در صورت عدم تعهد خریدار نوشته شده است. خریدار به همراه همسر خود درخواست ابطال رای داوری را کرده است. دلایل ایشان به قرار ذیل است:
1_ این ملک به عنوان مصالحه به همسرم در مقابل مهریه اش داده شده است. (تاریخ مصالحه بعد از اظهارنامه فسخ می باشد)
2_ این ملک تلف حکمی است.
با توجه به بررسی های داور خریدار در تاریخ معین برای پرداخت مابقی ثمن پولی در حساب خود نداشته و طبق تایید دفتر ثبت اسناد فروشنده در دفتر ثبت حاضر ولی خریدار حضور نیافته است.
سوال من این است: آیا صلح صوری بین خریدار و همسرش می تواند ابطال رای داور را در پی داشته باشد؟

باتشکر

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
بنظر نمیرسد این دلایل رای داور را ابطال کند