مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام و عرض ادب
میخواستم از شما استاد محترم و برادر بزرگوار بپرسم در مواقعی که یک متهم و زندانی که با قرار بازداشت موقت در زندان میباشد. آیا در صورت صلاح دید دادیار محترم پرونده که در مورد پرونده تحقیقات انجام میدهد، متهم و یا زندانی را که با صلاح دید و دستور ایشان به بند انفرادی و بند ویژه زندان ارسال میکنند، در احتساب ایام بازداشت وی هر یک روز را چند روز حساب میکنند.
البته بنده طبق شنیده ها به اینکه بخاطر شرایط سخت و دشوار این بند از زندان نسبت به سایر بندهای داخلی زندان، هر یک روزی را که متهم به صلاح دید و طبق نظر دادیار محترم پرونده و با دستور ایشان به این بند ارسال میشود، در احتساب ایام بازداشت متهم و زندانی سه برابر حساب میکنند. یعنی هر یک روز، سه روز حساب میشود. آیا این چنین هست یا نه به گونه ای دیگر میباشد.

( البته اگر با دستور قضایی باشد این چنین هست. نه اینکه متهم در داخل زندان خلاف و تخلف بکند همان‌ یک روز، یک روز حساب خواهد شد )

با تشکر از شما استادان بزرگوار و دست اندر کاران سایت بسیار خوب و با ارزش و واقعاً آموزنده دادراه

پاسخ ها :

حسین صوفی

حسین صوفی:

سلام چنین مسیله ای در قانون وجود ندارد