مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودروی ثبت نامی

با سلام.
دو سال پیش با توجه به محدودیت کد ملی در ثبت نام خودرو، خودرویی به نام یکی از اعضای خانواده ثبت نام کردم. تمام مبالغ رو بنده پرداخت کردم و از طریق کارت بانکی خودم مستقیم به حساب نمایندگی خودرو واریز کردم و ثبت نام به صورت صوری به نام ایشان بود. چون کد ملی اش قابلیت ثبت نام داشت. خود ایشان هم رضایت داشتند و بعد از حدود دو سال ماشین رو تحویل گرفتیم و در کمال آرامش و رضایت ایشان خودرو پس از تحویل از کارخانه در تصرف بنده درآمد. بدون مشکل خودرو شش ماه در تصرف بنده بود ولی به دلیل آشنا بودن و اعتماد سند نزدم و قولنامه ای تنظیم نکردم و سند به نام ایشان ماند. بعد از شش ماه به دلیل اختلافات خانوادگی ایشان یک باره با ادعایی بی اساس شکایتی تحت عنوان خیانت در امانت مطرح کردند. به این ادعا که ماشین رو امانت دادن به من که براشون بازاریابی و بفروشم اما بنده خیانت در امانت کردم. اما بازپرسی پس از تحقیق و شهادت شاهدان و ارائه گواهی فیش های واریزی بنده، شکایت ایشان را رد کرد و قرار منع تعقیب را به نفع بنده صادر کرد. حالا ایشان تحت عنوان استرداد خودرو شکایت حقوقی کردند. بنده هم میخوام درخواست تقابل برای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند بدم. استشهادیه و گواهی فیش های واریزی و قرائن و دلایل هم دارم.
ایشان هیچ مدرکی جز همان سندی که به نامش است ندارد. همان سند هم از روز اول دست بنده بوده، تمام مدارک هم از ابتدا دست بنده بوده و چون آدرس و کد پستی سند برای بنده بوده مدارک مستقیم دست خودم رسیده. فقط صرفا در ادعا و شکایت خود به همان استعلام از پلیس راهور اشاره کردند که سند به نام او است. لطفا راهنمایی کنید که بنده چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در دفتر. خدمات قضایی ، دادخواست متقابل مطرح نمایید و ادله و مدارک خود مبنی بر مالکیت خودرو را ضمیمه دادخواست نمایید و..