مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی شریکی

سلام.من و برادرم پارسال از نمایندگی نیسان صفر خریدیم. از روی احترام و بزرگتری برادرم سند رو به اسمش صادر کردیم ولی هر کدوممون 35 میلیون دادیم. تنها چیزی که برای اثبات شریک بودنم دارم برگه انتقال مبلغ بین بانکی (شبا) به حسابش هست که در توضیحاتش نوشتیم برای شراکت در خرید نیسان و برگ سبز. الان که قیمتش سه برابر شده بدون خواستن نظر من اقدام به فروش کرده که با مخالفتی که کردم ماشین رواز کلانتری بردن پارکینگ. حالا میگم سهم من رو بده میگه تو هیچ کاره ای و ماشین مال من هست. خواهشا کمکم کنید. کجا اقدام کنم و چطور؟ ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به انتقال سند نسبت به سه دانگ خودرو مطرح نمایید و با ارائه دو شاهد و فیش پرداخت وجه ، و سایر ادله ، ادعای خود را ثابت نمایید