مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالک قبلی ملک

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان را در سال 94 از شخصی با قولنامه دستی گرفتم و الان با توجه به پرداخت اقساط بانکی مرتبط و تسویه توسط خودم، جهت سند زدن با مشکل عدم پرداخت بدهی اولیه به پیمانکار توسط صاحب قبلی برخورد نمودم که طبق اظهار 60 میلیون باید واریز شود. راهکار چیست؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

برای اینکه شما بتوانید به نام خود سند بزنید مجبورید مبلغ را واریز کنید مراتب را طی اظهارنامه به بدهکار اعلام کنید اگر پرداخت نکردند بعد از پرداخت بدهی به پیمانکار و انتقال سند به نام شما میتوانید از بدهکار مطالبه کنید