مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در صورت واریز وجه

سلام.
از طریق سایت ... از فروشگاه ... کالا به صورت اینترنتی موبایلی خرید کردم. 40 روز گذشته و هنوز به دست من نرسیده و به بهانه گمرک جواب گو نیست. متاسفانه قیمت گوشی موبایل در طی این چند روز 1/5 میلیون بیشتر شده است. فاکتور اینترنتی به نام خودم هست ولی از کارت فرد دیگری پول به صورت اینترنتی پرداخت کردم. آیا از طریق نام صاحب کارت باید شکایت کنم یا خودم؟ با شکایت به اصل پول به همراه ضرر 1/5 میلیون میرسم؟

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

بنام هردو نفرتون شکایت مطرح کنیدضرر و زیان بر اساس روز مطالبه هست