مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای عدم ایفاد تعهدات شفاهی

با سلام من حدود یک سال قبل مبلغی را به یک دوست بعنوان سرمایه‌گذاری در بورس های خارجی پرداخت کردم و ایشان بصورت شفاهی قولهایی داد که واریزی سود به صورت ماهانه خواهد داشت ولی اصلا به تعهدات شفاهی خود عمل نکرد. اولا آیا میتوانم برای اصل پول خودم اقدام قانونی نمایم؟ ثانیا با توجه به اینکه پرداخت به صورت پوز بوده میتوانم از بانک درخواست سند برای این واریز نموده و به آن مستند نمایم؟ ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرینت بانکی واریزی خود را بگیرید و بعد با داشتن دو شاهد مرد دادخواست مطالبه طلب بدهید