مشاوره حقوقی رایگان - شکایت الزام به رفع مزاحمت

سلام راهنمایی بفرمایید که ایا شکایت الزام به رفع مزاحمت برای 5نفر برادر که حتی به من چاقوز ده اند و دائما مزاحمت و دیوار چینی و قلع اشجار بنده و جدیدا اقدام به فروش مقداری از زمین کرده اند و زمان ابیاری درختان اب را قطع میکنند و جلوگیری میکنند خواهشا بفرمایید امکانش هست با چه مدارک و مستنداتی. پرونده در دست اقدام داریم در دادگاه حقوقی تا تعیین تکلیف بشه حداقل 5ماه دیگه و ایا میتوانند این شکایت را نقص کنند به چه صورت ؟ اگر با انها درگیر بشیم امکان قتل هم هست. چون مبلغ زمین زیاده خواهش میکنم هر متنی که بتواند کمک کند حتی موقت از ورود شان جلوگیری کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دعوای مزاحمت طبق قانون ، دارای شرایط خاص است شما باید دلایل قانونی مبنی بر مزاحمت ، را به دادگاه ارایه بدهید و..
تماس بگیرید تا..