مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بر تقسیط

باتشکر از محبتتان
بنده تا بازه ای از زمان مشغول پرداخت قسط اعسار بودم بدلیل ضمانت ظهرنویسی
حال تا چند سالی رو پرداخت نمودم نزد اجرای احکام
متاسفانه در زمانه زندگی بدلیل درآمد زندگی بیرون روی شهری میکنم و دارمد رو حاصل میکنم
بنده به اطلاع اون محکوم اله رسوندم و گفتم نیستم فیش برسانم و ممکن نیست ماهیانه برسم جابجا کنم چون بستگی به روال بازار دارد
ممکن برایتون فیش بزنم به حساب شخصی تان و در کتبا ذکر کنم بابت شماره پرونده فلان و فلان شعبه پرداخت نمودم
و غیر از دادگاه هیچ بدهی دیگری با آن شخص ندارم که بخواد ثابت نمایم
حال یک چند سالی رو پرداخت کردم با رعایت متون ذکر شده بالا
آیا مبلغ من از بین میره یعنی هیچه
یا تربیت اثر دارد
باتشکر فراروان

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

متاسفانه شما خلاف قاعده انجام داده ايد اگر طرف شما انكار نمايد بار اثبات پرداخت بر دوش شما ميباشد ولي جاي نگراني نيست فقط بايد به اجراي احكام اعلان نماييد ايشان شما را راهنمايي ميكنند