مشاوره حقوقی رایگان - فروختن قولنامه ای املاک

سلام وقتتون بخیر
من ‌پدرم دوتا زن داره و من ‌از زن اول هستم ، پدرم سه ماهه که فوت کرده و ما تازگی باخبر شدیم که همه زمین های کشاورزیو به صورت قولنامه ای رو به پسر اول زن دومش فروخته و شاهدم امضا کرده و مهر شورای روستا هم خورده و یکی دیگه از پسرای زن دومش هم‌ امضا کرده و گفته پولش رو نقدا دریافت کردم
درصورتی که ما هیچ خبری نداشتیم
الان‌ میتونیم شکایت کنیم هیچ چیزی برای مادر من که زن اوله یا خواهر برادرام‌ به ارث نزاشته

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

هر شخصی تا زمانی که در قید حیات هستش اختیار کلیه اموال خود رو داره و می‌تونه اونا رو بفروشه . اگر بیع واقعی باشد صحیحه