مشاوره حقوقی رایگان - اخراج و سنوات پرداخت نشده

با سلام. بنده از تاریخ 92/4/1 در شرکتی به صورت سه شیفت..چرخشی مشغول به کار شدم. و از 93/3/1 بیمه برام رد شده. در این این چند ساله هر سه ماه قراردادی امضا کردم مبنی بر اینکه کلیه حق حقوقات خود را دریافت کرده ام که حقیقت فقط حقوق ماهیانه بنده بوده و هیچ مبلغی برای حق شیفت یا بن و حق مسکن پرداخت نمیشد.و به ناچار وحتی بدون اجازه خواندن امضا کرده ام.. و حتی سنوات هم توی این چند سال به من داده نشده. فقط عیدی بنده بوده که طبق حقوق هر ساله دو ماه یعنی 60روز کاری در یافت کردم..الان از99/10/20 اخراج شدم بدون هیچ دلیل گفتن که نیرو جدید استخدام کردیم و به شما نیاز نداریم...آیا حرفم میرسه میتونم اقدام کنم برای سنوات پرداخت نشده...ممنون

در ضمن عیدی و پاداش امسال هم به من داده نشده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین خدیو

جناب آقای حسین خدیو :

سلام
بله کلیه مزایای قانونی ازقبیل حق مسکن، حق اولاد ، بن ، حق شیفت ، سنوات ، دخیره مرخصی و کسری بیمه ایام کارکرد به شما تعلق میگیرد