مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه پرداخت نشده

سلام.
دختر هستم و دکترای کامپیوتر نرم افزار دارد از هشتاد و یک تا هشتاد و سه به صورت قراردادی پروژه ای در صدا و سیمای جمهوری اسلامی کار میکرد و قرارداد دارد و حقوق پرداخت نموده اند ولی بیمه اش پرداخت نشده و از سال هشتاد و سه تا آبان ماه 1399 باز به صورت قرادادی در صدا و سیما کار میکردند ولی بیمه شان پرداخت شده است. در آبان ماه 1399 استعفا دادند و ترک کار کردند و تسویه حساب با سازمان نمودند. و در یک شرکت دیگر استخدام شدند.
1- آیا می توانند دو سال بیمه پرداخت نشده را از صدا و سیما مطالبه نمایند؟
2- تاکنون هیچ گونه مبلغی برای سال هایی که کار کردند از بابت سنوات خدمی به ایشان پرداخت نشده است.
3- امور اداری سازمان حتی سوابق کاری با ایشان نمی دهند. چون سازمان به هیچ کدام از قراردادی ها هیچ برگه ای نمیدهد.
4- چگونه میتوان نسبت به دریافت سنوات و دو سال بیمه ای که سازمان نداده اقدام نمود و به کجا باید مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

عباس ابری اوغانی

جناب آقای عباس ابری اوغانی :

به بیمه تامین اجتماعی مربوط به صدا و سیما مراجعه نمایید