مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه داشته باشم میتونم پروانه کسب بگیرم؟؟

سلام خسته نباشید.
من 13-14سال پیش رفیقم با یه نفر دعواش شد من واسه اینکه جداشون کنم رفتم ولی طرف از منم شکایت کرد ولی چون قاضی اشنای طرف بود 3روز زندان بودم ازم عکس و اثرانگشت گرفتند واسم 4ماه زندان و 4میلیون دیه بریدند بعد من اعتراض زدم 4ماه زندانم بخشیده شد حالا میخوام ارایشگاه بزنم ولی شنیدم سوءپیشینه دارم نمیتونم پروانه کسب بگیرم به نظر شما میشه پروانه کسب بگیرم ؟؟به نظر شما اصلا سوءپیشینه دارم؟؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه برای دریافت پروانه کسب سوء پیشینه ضرب و جرح سوء پیشینه پروانه کسب