مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند

با سلام و ادب
آیا یک شرکت صرفاً با داشتن کارت بازرگانی و بدون جواز کسب و یا پروانه بهره برداری می تواند برند خود را ثبت کند و اگر امکانپذیر است از این برند فقط جهت صادرات می تواند استفاده کند و یا در داخل هم قابل استفاده است. در موضوع فعالیت شرکت چندین مورد از قبیل واردات و صادرات و تولید کالاها و … درج شده است.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ثبت برند فرایند جدای خود را دارد که ار طریق اداره ثبت شرکتها و برند در تهران انجام میگیرد