مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

با سلام ما چهار برادر و دو خواهر هستیم یک خانه ارث پدری داریم که الان برای انحصار وراثت به برادر بزرگم وکالت دادیم وکالت تام ولی الان برادر بزرگ میگه که دختر ها هم باید سهم پسری بدیم الان اون می‌تونه خودش سند و به اسمشون بزنه؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تقسیم ارث در صورت عدم تراضی ورثه ،باید توسط دادگاه انجام شود و سهم هریک از ورثه ذکور دو برابر ورثه اناث خواهد بود .
دادگاه درصورتیکه ترکه را قابل تقسیم بداند ،انرا نسبت به سهم الارث هرکدام از ورثه تقسیم میکند ،درغیراینصورت ترکه فروخته شده و سهم هریک از ورثه پرداخت خواهد شد.
موفق باشید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر وکالت کاری دادید خیر ولی اگر وکالت فروش دادید اگر بلاعزل نیست برید باطل کنید بهر صورت اگر توافق در کار نیست میتوانید ابطال سند را بخواهید