مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور صاحب سند موتور سیکلت برای انتقال سند

سلام. بنده یک سال پیش یک دستگاه موتور سیکلت از فردی خریداری کردم ایشون تمام مدارک موتور رو به من دادند و گفتند که صاحب سند برای به نام کردن سند می آید، الان میگه هر چقدر زنگ میزنم جواب نمیده. در ضمن قولنامه هم نوشتیم و الان هم تمام مدارک پیش من هست ولی به اسم من نیست. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

اشرف رودسرابی

اشرف رودسرابی :

سلام . یه دادخواست تحت عنوان الزام به تنظیم سند علیه فروشنده و صاحب سند تنظیم کرده و در مرجع قضایی ثبت کنید

احسان  فرخنده برازجاني

احسان فرخنده برازجاني :

استان :

سلام به طرفیت هر دو نفر دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید و قولنامه و مدارک موتور سیکلت را هم بعنوان مدارک ضمیمه کنید در دادگاه مطرح نمایید.