مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور صاحب سند موتور سیکلت برای انتقال سند

سلام، خسته نباشید. من یک دستگاه موتور سیکلت هوندا کویر خریداری کردم. چند وقت هست سند موتورم رو گم کردم. فقط کارت موتور با فروشنامه از صاحب سند اصلی در اختیار دارم. برای صاحب سند زنگ میزنم برای سند که بیاد وکالت به من بده نمیاد. لطفا راهنمایی ام کنید. واقعا نمیدونم چی کار کنم؟ ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه تمامی مالکین قبلی بدهید جهت تنظیم دادخواست با وکیل یا با بنده مشورت کنید 09131862354

یک وکیل

دادخواست حقوقی به دادگاه عمومی محل بدهید اثبات مالکیت و الزام خوانده به انتقال سند موتور