مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، وقتتون بخیر. برادرم با همسرم 6 ماه پیش درگیر شدند و به همین خاطر خانومم با دختر کوچکم خانه ام را ترک کرده اند و به خانه مادر زنم رفته اند. من همان 6 ماه پیش یک اظهارنامه فرستادم که برگردد اما در جواب گفته بود که باید خانه را جدا کنی چون خانه ما در طبقه دوم خانه پدرم هست و راه ورودی مشترک هست. من هر ماه پول یارانه و معیشتی را و همچنین چند ماه مبلغ 500 و 400 تومان به کارت خانومم برای خرجی انتقال دادم. آیا چون 6 ماه هست خانه را ترک کرده و اظهارنامه فرستادم و برنگشته و من هم خانه را اجاره دادم و دنبال خانه ای دیگر بودم اما همسرم دوباره منصرف شد و مستاجر هم فسخ قرارداد زد و همسرم هنوزم برنگشته. آیا ناشزه هست و نفقه به او تعلق نمیگیرد؟ قبض انتقال پول به کارتش را ندارم چون اکثرا از همراه بانک گوشی ام پول به کارتش انتقال دادم. آیا در دادگاه تمکین انتقال از گوشی نزد قاضی به عنوان نفقه قابل قبول هست یا حتما باید فیش واریزی داشته باشم؟
برادرم به دادگاه رفته و گفته این خانوم یعنی خانوم من از یک پسر دیگر هم شکایت کرده و درگیری داشته. همسرم که این کارهایش را به من نگفته من چطور میتونم از صحت این مطلب باخبر شوم که بدانم با کی درگیر شده و از کی شکایت کرده؟ چون شماره پرونده اش را به من نمی دهد. آیا به خود دادگاه یا دفتر ثبت قضایی بروم و کد ملی خانومم را بگویم اطلاعات پرونده آن پسر نامحرم و درگیری اش با خانومم را به من میگویند؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درخصوص ناشزه بودن باید دادگاه بررسی کرده و حکم به نشوز صادر کند. درخصوص سایر موارد نیز جهت مشاوره تماس بگیرید