مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت به دلیل غیبت

سلام. بنده از پرسنل ارتش با 21 سال خدمت می باشم که به علت مشکلات موجود و عدم همکاری فرماندهان با اینجانب جهت رهایی مجبور به غیبت و فرار بیش از 6 ماه شده ام و توسط کمیسیون 104 آجا ماده 129 اخراج گردیده ام. چطوری میتوانم طبق قوانین جدید بازنشسته و به احقاق حقوق خودم برسم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

سلام، در صورت تضیع حق میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید.