مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار پس از اخراج

سلام. بنده به خاطر غیبت بیش از یک سال اخراج شدم و سیزده سال پیگیر برگشت به کار بوده ام و دو بار در دیوان شکایت کردم. یکیش گفتن نمیشه و دومی جواب ندادن و تمامی مدارک پزشکی فوت دخترم به علت مریضی قلبی ارائه دادم امسال رفتم تسویه کردم و به دارایی ارتش مراجعه کردم. یک نامه به اداره بیمه و بازنشستگی دادن و یک نامه به بانک که یک پس انداز یک میلیون و صد به من پرداخت شد و یک نامه ب ناجا که کد 62 به من برگشت بخوره. آیا میتونم دوباره به کار برگردم؟ آیا حق ده سال خدمت من همین است؟ آیا بابت پول های کسر بازنشستگی و سایر چیزی به بنده تعلق میگیرد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

بازگشت به کار پس از اخراج از کار اخراج از خدمت به دلیل غیبت پاداش پایان خدمت در صورت اخراج