مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب مشتری بدون مجوز

بانک ...، صندوق امانات و دو حساب سپرده مشتری فوت شده را تخلیه نموده، در مراجعه وارث ( دارای انحصار وراثت ) از دادن مدارک تخلیه خودداری میکند، حالا بعد از دوسال ذینفع به وکالتی که بانک مدعی بوده برداشت توسط آن انجام شده و در اختیار قرار نمیداده، دست پیدا کرده وکالت نشان میدهد برای ورود به صندوق امانات و دو حسابی که شماره آن در وکالت مشخصا قید نشده نافذ نبوده، سئوال من اینکه شماره بخش نامه بانک مرکزی که وکیل نمیتواند ولو در وکالت قید شده هرحسابی مربوط به موکل را مورد دست یازی قرار دهد مگر حسابی مشخص از موکل که شماره آن قید شده باشد و تاریخ آن و هرگاه وکیل ریالی برای شکایت حقوقی و دسترسی به وکیل دعاوی نداشته باشد چگونه پیگیری نماید؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با شكايت كيفري خيانت در امانت و كلاهبرداري عليه رييس بانك ميتوانيد به حق خود برسيد

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

اگر وراث مرحوم باشید میتونید پیگیری کنیدترجیحا وکیل بگیرید