مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام: می خواستم بدانم از کجا می شود فهمید که انحصار وراثت انجام شده یا نه من 20 سال پیش طلاقم را شوهرم صادر کرده و خارج از کشور هم زندگی می کنم به علت اینکه به فرزندانم آسیب نزند اقدام برای اخذ مهریه نکردم 2ماهی است فوت شده آیا می توانم اقدام کنم و لطفا یک وکیل به من معرفی فرمایید.

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . چنانچه شما در هنگام طلاق اقدام به بذل مهريه خود نكرده باشيد الان امكان مطالبه آن وجود دارد . بهتر است زودتر در اينخصوص اقدام كنيد تا قبل از تقسيم تركه امكان بازداشت اموال وجود داشته باشد . در صورتي كه مشخصات سجلي ايشان را داشته باشيد امكان شناسايي اموال و توقيف انها وجود دارد .

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما باید به دادگاه محل اقامت همسرتان مراجعه نمائید جهت انحصار وراثت
جهت گرفتن مهریه هم می توانید اقدام کنید
اگر به وکیل نیاز دارید با تلگرام09120372500 صحبت کنید