مشاوره حقوقی رایگان - سهم سرانه عمومی در روستا

قانون سهم سرانه عمومی در ثبت نقشه های تفکیکی زمین های واقع در بافت مسکونی پیشنهادی روستا چیست ؟ بنیاد مسکن ادعا میکند که 40 درصد از زمین باید صرف کاربری عمومی و معابر شود و 60 درصد مسکونی. متقاضی تفکیک زمین میتواند زیر بار این ادعا نرود و شروع به ساخت و ساز در زمین مسکونی که تفکیک نشده است بکند و از مزایای برق و گاز و آب بهره مند شود. زمین کاملا شخصی میباشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بدون تغییر کاربری زمین و بدون تفکیک زمین و
بدون
اخذ پروانه ساخت شروع به ساختن ساختمان نمایید جهاد و بنیاد مسکن می تواند دستور تخریب ساختمان را بدهند