مشاوره حقوقی رایگان - فوت مستاجر

با سلام مستاجر با فرزند و دوستش بعد از 6ماه زندگی، فوت کردن، خونه پکیج و زمین گرمایی هست، خانواده متوفی شکایت کردن که بر اثر گاز گرفتگی فوت شدن. بعد 6ماه سکونت مستاجر و اینکه مستاجر درجه پکیج را روی بالاترین دما تنظیم کرده بوده میخواستم ببینم الان صاحبخانه مقصره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتراست شما ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید تا کارشناس رسمی نظر خود را اعلام کند و سپس..