مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل معلول خدمتی به جانبازی

سلام وقت بخیر خسته نباشید، بنده م.ع هستم
سال 87 در حین انجام ماموریت تو جاده تصادف کردم، تمام مدارک پزشکی رو دارم برا جانبازی ولی متاسفانه کمیسیون 140ناجا برام 2درصد معلول خدمتی زده و نوشته ظرف 3ماه قابل اعتراض هس، ولی من بنا به دلایلی اعتراض نکردم، حالا با مدارک هایی که دارم میخوام از معلول خدمتی به جانبازی تبدیل وضعیت بشم، آیا میتوانم جانبازی بگیرم؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر به بنیادشهید معرفی شده اید و ایشان شما را پذیرش نمیکنند باید به کمیسیون مشترک ستاد کل نیروهای مسلح مراجعه کنید.