مشاوره حقوقی رایگان - پذیرفتن تجدید نظر

باسلام، من به یک نفر 42میلیون پول دادم جهت راه اندازی مغازه که کلا به حساب کارتخوان که به نام خودشه کارت کشیدم پرینت حسابهام با تاییدیه بانک که به حساب ایشان واریز شده موجود است ایشان 20میلیون به حساب بنده واریز کرد و من بابت الباقی طلبم که واقعا 22میلیون میباشد شکایت کردم و مدارک طلب 22میلیونی به دادگاه ارائه نمودم و ایشان 20میلیون که قبلا واریز کرده به دادگاه ارائه کرده و دادگاه طرف مقابل 2میلیون محکوم کرده الان من به رای اعتراض کردم که طلب من 42 میلیون بوده 20 پس داده و 22باقی مانده ولی الان 10 روز از اعتراضم میگذره و تاریخ رسیدگی اعلام نشده میخواستم بدونم آیا اعتراضم رد شده و چه جوری میتونم به طلبم برسم،ممنون

پاسخ ها :

اعتراض به رای دادگاه پس گرفن مابقی وجه قرض داده شده دادگاه تجدید نظر