مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مسدودی حساب

سلام وقت بخیر بنده 5سال پیش برای یه بنده خدایی ضامن شدم و پشت چک شو امضا کردم برای خرید یخچال و ماشین لباس شویی که متاسفانه طرف پول شو نداد مبلغ چک سه میلیون میباشد که صاحب لوازم خانگی بعد 5سال شکایت کرد و الان حساب من و اون صاحب چک مسدود شده میخوام بدونم دادگاه که برای این چک الان 10میلیون قرار صادر کرد ایا ما باید همه ی 10میلیونو الان پرداخت کنیم یا اینکه دادگاه راه دیگه جلوی پای ما میزاره اصلا شرایط دادگاه برای پرداخت این پول چه جوریه ؟؟؟میشه لطفا جواب منو سریع تربدین ممنونم

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اولا شما میتوانید نسبت به محاسبه تاخیر نادیه ایراد‌کنید ثانیا تقاضای تقسیط کنید