مشاوره حقوقی رایگان - قوانین و شرایط رایج ترک خانه اشتراکی

با سلام و احترام. بنده در یک خانه اشتراکی با 3 نفر دیگر زندگی میکنم . یکی از همخانه های بنده تصمیم گرفته جدا بشه و هنوز 11 ماه از قرارداد خانه باقیمانده . بعضی از وسایل خانه هم اشتراکی خریدیم . در حال حاضر سهم ایشان از پول ودیعه که پیش صاحبخونه هست را باید ما سه نفر پرداخت کنیم که البته ایشون انتظار داره همین ماه که اعلام کرده پرداخت بشه و شرایط سخت شده . معمولا چند وقت قبل باید اعلام میکردن؟

نکته دوم اینکه وسایل خونه دو سال پیش اشتراکی خریداری شده و مصرف شده را به قیمت خرید باید حساب کنیم یا به قیمت روز کالای دست دوم ؟
البته تورم تو این دو سال باعث شده از خریدمون گرونتر بشه و ممکنه در اینده هم این وسایل ارزش الان رو نداشته باشه و کمتر بشه. ممنون میشم راه حلی ک به نظر شما میرسه را بفرمایید و در این شرایط راهنمایی کنید که ایشون هم به حقشون برسن و این فشار از ما کم بشه. سپاس

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود ایشان ملزم هستن یک ماه قبل از تخلیه اطلاع بده وتا پیدا شدن جایگزین شما می تونید از دادن سهمش امتناع کنید، اما در خصوص وسایل به قیمت روز یا بردارید یا اینکه ایشون بردارن، البته قیمت روز اجناس استوک ودست دوم نه نو