مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام اینجانب 3 سال پیش یک دستگاه خودرو واژگون شده را به شخصی فروختم و هنگام انتقال سند ایشان گفت یک وکالت تام بدهید تا عملیات فک پلاک و انتقال سند را انجام دهیم و ایشان نیز این خودرو را به دیگری واگذار کرده بودند و من وکالت را به نام نفر دوم دادم و فکر میکردم که سند انتقال داده شده است. پس از گذشت 2.5 سال صاحب خودرو یعنی نفر دوم که وکالت به نامش صادر شده بود اعلام کرد که متاسفانه هنوز سند انتقال پیدا نکرده و شما یک وکالت یک ماهه دیگر به من بدهید تا کارهای انتقال سند را انجام دهم و من نیز یکبار دیگر وکالت دادم و چند روز پیش یک پیامک برایم آمد مبنی بر اینکه شما در تهران فلان خیابان جریمه شدید. اکنون میخواهم بدانم چه باید بکنم آیا میتوانم درخواست توقیف پلاک را بدهم تا آن شخص جدی تر بیاید و سند را انتقال دهد به نام خودش؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای خریدار مبنی بر فک پلاک با قید مدت 20 روز ارسال نمایید و سپس بعد از 20 روز ، با در دست داشتن
گواهی ابلاغ به مخاطب اظهارنامه ، به راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید و درخواست توقیف پلاک را نمایید