مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین باغی به مسکونی

با سلام. اینجانب یک قطعه زمین داخل بافت هادی روستا با کاربری باغی خریداری نمودم با سند های دستی قابل ارایه به محاکم، شروع به ساخت و ساز اطراف زمین به صورت شفته کنی و سنگچین یا تحجیر نمودم و سپس دیوار حصارم احداث نمودم. ایا کار انجام شده در رابطه با حصار کشی اطراف زمین قابل تخریب میباشد؟
جرم انجام شده توسط بنده چگونه قابل تعقیب است
زمین در استعلام انجام شده متعلق به بنیاد مسکن و داخل طرح هادی روستا میباشد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیوار کشی اطراف زمین ، تغییر کاربری محسوب نمی شود پس جرم نمی باشد مگر.. ولی اگر بدون اجازه از جهاد و... اقدام به دیوار کشی کرده باشید جهاد می تواند دستور تخریب دیوار را بدهد و..