مشاوره حقوقی رایگان - قطعی سند

سلام من یک ماشین پژو سال 93 خریدم و تعویض پلاک کردم و برگ سبز کارت ماشین به اسم من است ولی صاحب سندی که قطعی به نام بزند تو ایران نمونده و نمیدونم چطوری قطعی سند بنام بزنم با تشکر

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
صاحب سند میتواند نسبت به تفویض وکالت به شما از خارج از کشور اقدام نماید یا شما نسبت به مراجعه به مراجع قضایی و ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند علیه مالک اقدام نمایید