مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام ميخواستم بدونم مجازات كسی كه توی اينستاگرام با عكس كسی ديگه صفحه ايجاد كنه، البته فقط با يك عكس با حجاب كامل و برای شخص ثالث هم مزاحمتی ايجاد نكرده باشه چيه؟ ممكنه حبس تعيين بكنه قاضی ؟؟ متهم نه سابقه كيفری داره همينطور خانم باردار هم هست. ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

استفاده از عنوان و نام دیگیری در صورتی که با عدم رضایت دیگری باشد مصداق جعل عنوان ساده و دارای مجازاتی از قبیل حبس میباشد

یک وکیل

این مورد جعل عنوان هست و با توجه به اینکه سابقه کیفری ندارن احتمالا برای ایشون جزای نقدی تعیین میشه