مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام ، مغازه دار هستم لوازم قنادی دارم ، شخصی تو اینستا مغازه پیام داد که تولید کننده قالب کیک هستم از تلگرام دیدن کنید ، هر از گاهی به واتساپ یا تلگرام قیمت قالب ها رو میفرستاد با قیمت اهمیت نمی دادم ، در ضمن شماره داخل اینستا شماره آقام بود ، اما اینستا با گوشی خودم است ، چند باری پیام داد تا اینکه واقعا به قالبهایش برای ایام عید نیاز داشتم ، بار سفارش گذاشتم گفت از 15 میلیون کمتر نمیدم ، اما من قبول نکردم سرانجام قبول کرد 6میلیون و هشت پول واریز کردم ، البته اشتباه از خودم بود چون اصلا به گوشیش زنگ نزدم چون همیشه از تهران بار میخرم اینترنتی ، دیگه همیشه گوشی در دسترس نبود ، چند بار پیام دادم ، بعد چند روز جواب داد گفت پدرم فوت کرد ، دستگاه خرابه و بهانه دیگه ، پلیس فتا شکایت کردم ، امکان داره بتونیم پیداش کنیم ، چون تلگرامش چک میکنم میگه آخرین بازدید اخیرا ، چیکار کنم کمکم کنید الان یکماه شده دقیقا99/11/01 واریزی من بود

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام اگه خطشو خاموش نکنه یا تلگرامشو حذف نکنه بله پیدامیشه